Masterproef

Algemeen

Vergeet ook niet: Voor facultaire informatie omtrent je masterproef kan je hier terecht. Je kan deadlines raadplegen, de nota Masterproef doornemen, de verschillende onderwerpen bekijken alsook de powerpoint van de inleidende infosessie nog eens nalezen.

Keuzeprocedure

Keuzes maken is nooit makkelijk, zeker niet als het invloed heeft op de komende 2 jaren in je studie.

Sinds academiejaar 2012_2013 wordt er gewerkt met de gloednieuwe masterproefapplicatie. Deze staat onder de hoofding ‘keuzeprocedure en toewijzing onderwerpen’ op de hierboven reeds vernoemde infosite over de masterproef. Het is de bedoeling dat je hierbij de aanwijzingen op het scherm volgt. Deze applicatie komt beschikbaar meteen na de infosessie. Dit systeem werkt volautomatisch en het moment van invoeren heeft dus ook geen enkele invloed op de loting.

Indien je kiest uit de lijst van voorgestelde onderwerpen, moet je voorlopig dus niets doen. Wel kan je voor jezelf rustig alle onderwerpen bekijken en een top 3 opstellen. Wil je graag een eigen onderwerp indienen, kan je best nu al beginnen met naslagwerk.

Opgelet: Het indienen van vrije onderwerpen en andere onregelmatigheden, verloopt via andere formulieren.

Schrijven

De volledige handleiding voor het schrijven van je masterproef biedt een houvast voor elke masterstudent aan onze faculteit.

Advertenties